Turvallisuuden koulutus- ja asiantuntija palvelut

Ilmoittaudu koulutuksiin

FAST Turvallisuuskoulutus 

Fast Oy eli (FirstAidSecurityTraining) on Oululainen yritys joka tarjoaa nimensä mukaisesti turvallisuuden- ja ensiavun koulutuspalveluita.
Koulutuksia järjestämme yrityksille, yhteisöille ja yksityisille valtakunnallisesti koko Suomen alueella.  Järjestämme koulutuksia useissa eri kaupungeissa avoimina yleisökursseina sekä asiakaskohtaisia räätälöityjä koulutuksia. Koulutusten laatu ja asiakastyytyväisyys on meille tarkeitä ja haluamme toteuttaa koulutuksemme joustavasti, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Koulutukset

Koulutuksemme päätavoitteena kaikilla kursseilla on vaikuttaa koulutettavien asenteisiin, koska turvallisuus on ennen kaikkea tapa ajatella. Koulutuksen jälkeen kurssilaiset saavat paremmat valmiudet vaarojen tunnistamiseen, riskien hallintaan sekä osaavat toimia oikein onnettomuustilanteissa.

Asiantuntijapalvelut

Miten meillä toimitaan tulipalotilanteessa? Entäpä jos meillä sattuu onnettomuus tai joku saa sairaskohtauksen? Mitä teemme jos kiinteistössämme sattuu vesivahinko? Miten olemme varautuneet pitkään sähkökatkokseen? Miten toimimme yleisen vaaramerkin kuultuamme?