Yhteystiedot

FAST Oy
Kiilletie 1
90620 OULU

puhelinnumero 0509133480
myynti@fastoy.fi

Y-tunnus 2093374-8

Olemme Trafin:n hyväksymä koulutuskeskus.

Koulutamme ammattiliikenteen kuljettajia kuorma-auton sekä linja-auton kuljettajia. Koulutusoikeus koskee jatkokoulutusta lain 16.3.2007/273 mukaan.

Koulutusojelmia on runsaasti työnantajan ja kuljettajan tarpeet huomioiden.

Vakiokoulutukset joihin kysyntää on runsaimmin pyörivät säännöllisesti.

Työnantaja tai yhteisö voi halutessaan tilata kauttamme myös muuta hyväksyttyä kuljettajan työhön soveltuvaa koulutusta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustelemme mahdollisuuksista!

Yritys

TOIMINTA-AJATUS

Yrityksemme tarjoaa asiantuntevaa ja ajanmukaista työturvallisuuskoulutusta yrityksille, yhteisöille ja/tai yksityishenkilöille. Opettajina 
toimivat koulutetut työturvallisuuden asiantuntijat.

Uusissa toimitiloissa voimme pitää useampia kursseja samanaikaisesti.

 

Järjestämme työturvallisuuskorttikoulutukset, Ensiapukoulutukset (EA1, EA2, Hätäensiapukurssit), tulityökorttikoulutkset, Hygieniapassi, Tieturva 1 ja 2, Ennakoivaajo, sekä alkusammutusharjoituksia. Lisäksi yrityksemme on hyväksytty Kuorma- ja linja-autonkuljettajien viralliseksi jatkokoulutuskeskukseksi.
Koulutukset toteutetaan asiakkaan tai yrityksemme tiloissa.
 

 

Olemme käytettävissänne, jos tarvitsette arviota työpaikkanne ensiapuvalmiudesta. Meiltä voitte hankkia myös ensiapuvälineet.
Koulutusoikeuksiimme kuuluu myös puoliautomaattisen defibrillaattorin käyttökoulutus. Antamastamme hyväksytysti suoritetusta käyttökoulutuksesta voimme kirjoittaa ERC:n ja Suomen Elvytysneuvoston koulutusohjelman mukaisen kurssitodistuksen.
(ERC = European Resuscitation Council)